fbpx

İktidar medyası iş başında: ‘Yunan’ ağızlı Türkiye karşıtı toplantı’

Paylaş

Tek işi tetikçilik yapmak olan iktidar medyası, HDP’nin Libya’ya gerçekleştirdiği diplomatik ziyareti ve heyette bulunan HDP milletvekili Tülay Hatimoğulları’nı hedef gösterdi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Ortadoğu Masası, dün (22 Aralık) HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Ortadoğu Masası Eş Sözcüsü Tülay Hatimoğulları ve HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tiryaki’nin de içinde olduğu bir heyetle Libya’ya diplomatik ziyaret gerçekleştirdi.

Takvim, Ulusal, A Haber ve TRHaber, HDP’yi ve heyette bulunan HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları’nı hedef gösterdi.

Takvim, “HDPKK’dan Libya’da ihanet görüşmesi! Hafter heyeti ile ‘Yunan’ ağızlı Türkiye karşıtı toplantı: Darbeciler umudu 6’lı msaya bağlamış” başlıklı haberde görüşmeyi, “Terör ile iktisatlı partinin Adana Milletvekili Tülay Hatimoğlulları öncülüğündeki bir heyet Libya Bingazi’de darbeci Hafter’e bağlı isimlerle görüştü” şeklinde aktardı.

“HDPKK vekilinden Yunan ağızlı provokasyon” başlığıyla devam eden haberde, “Hatimoğulları Yunan bir parlamenter edasıyla Türkiye’yi karalamaya yeltendi” ifadeleri kullanıldı. Hatimoğulları nefret diliyle hedef gösterildi.

Kaynak: Siyasihaber