fbpx

SYKP Almanya Koordinasyonu: Muhaliflere yönelik tehdit ve saldırıları kınıyoruz!

Paylaş

Bu gün Almanya’nın Ulm şehrinde gazetecilik faaliyeti yürüten Hüseyin Şenol’un posta kutusuna mermi çekirdeği bırakıldığı öğrenildi. konuya ilişkin SYKP Almanya Koordinasyonu yazılı bir açıkılama yaparak muhaliflere yönelik tehdit ve saldırıları kinidilarını belirtti.

Açıklamada şunlar kaydedildi;

” Uzun süredir miadı dolmuş olan AKP-MHP faşist iktidarının halk düşmanı kurumlarından biri olan MİT eliyle Avrupa’da yürüttüğü muhalif avı sürüyor. Almanya’da yakalanan MİT elemanlarının elinde öldürülmek üzere fişlenen isim listeleri bulunmuştur.

Çeşitli politikacıların ardından Erk Acarer’e evinde yapılan saldırıyla iyice açığa çıkan bu yapının son hedefi Ulm şehrinde gazetecilik faaliyeti yürüten eski parti üyemiz Hüseyin Şenol’u bir mermiyle tehdit etmek olmuştur.

Bu aciz yapılanmanın yanında Almanya’da AFD’nin yerini sağlamlaştırmasıyla beraber palazlanan silahlı Nazi çetelerine dikkat çekmek gerekiyor. Bu çetelerin göçmenlere yönelik saldırılarında ciddi artış gözlemlenmektedir. İster Türkiye, ister Almanya’da olsun faşist çetelerin bu saldırıları Türkiye’li ve Kürdistan’lı muhalifleri yıldıramayacaktır.

Almanya Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi olarak muhaliflere yapılan tehdit ve saldırıları kınıyor ve yaptıkları halk düşmanı faaliyetler için hesap soracağımızı bir kez daha hatırlatıyoruz. “

SYKP Almanya Koordinasyonu